14:34:16 23.04.2024
Stiri

Diacov, despre plecarea lui Angel Agache din PD: „Nu e prima dată când PLEACĂ… A realizat afacerea vieții sale, cel mai valoros onorariu”

Actualitate 09.06.2020 13:40 Vizualizări2056 Autor: Ziarul National
Diacov, despre plecarea lui Angel Agache din PD: „Nu e prima dată când PLEACĂ… A realizat afacerea vieții sale, cel mai valoros onorariu”


Deputatul Angel Agache ar fi primit cel mai mare onorariu pentru că a părăsit Partidul Democrat (PD) și a aderat la grupul „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu. Cel puțin, așa declară președintele fracțiunii PD din Parlament, Dumitru Diacov.

Citește și: DOC // Majoritatea parlamentară PSRM – PD mai PIERDE un deputat. Se întâmplă la o zi după ce Pavel Filip a dat asigurări că „nu mai pleacă nimeni”

Președintele de onoare al democraților susține că Angel Agache a mai avut intenția să plece din PD, doar că ar fi negociat „până la ultima picătură de sânge”.

Citește și: Ultimul ASALT pentru risipirea coaliței PSRM – PD. Filip e convins că NU mai pleacă nimeni: „Nu pierdeți bani și energie. Ajunge. PD s-a rupt de trecut”

„Nu este prima dată când Angel Agache pleacă din PD. El a a realizat afacerea vieții sale. Ceilalți care au mai plecat acum vor fi invidioși de suma oferită. Agache este experimentat la astfel de operaţiuni. În 2007 a trecut la PLDM, apoi s-a lăsat convins şi a trecut la PD, iar acum, după trei zile de negocieri cu Vladimir Cebotari, din spusele colegilor, a reuşit să-şi adjudece cel mai valoros onorariu dintre transfugi”, a afirmat Diacov, după ce Angel Agachi a depus cerere de părăsire a fracțiunii PD.

Citește și: Replică din tabăra „Pro Moldova”, după ce Pavel Filip a afirmat că „disperarea a ajuns și la șase zerouri”: „Este regretabil să mai continui să-ți îndreptățești propriile erori printr-o avalanșă de calomnii și denigrări”

De menționat că fracțiunea PD a pierdut deja 15 deputați din februarie și până acum. Actualmente, majoritatea parlamentară PSRM – PD are 51 de deputați.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md