Conflict soldat cu răniți. Un polițist a ajuns la spital, după ce un bărbat de 33 de ani l-ar fi bătut. Suspectul, reținut pentru 72 de ore

Un polițist, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital cu mai multe traume, după ce a fost bătut de un bărbat de 33 de ani. Incidentul s-a produs pe 6 iunie, pe teritoriul unui complex de foișoare din orașul Durlești.

Foto: UNIMEDIA

IP Buiucani a fost alertat la data de 6 iunie, precum că pe teritoriul unui complex de foișoare din orășelul Durlești, s-a iscat un conflict între un grup de persoane.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă unde a stabilit că între doi bărbați, unul dintre ei fiind polițist care era în afara orelor de serviciu, s-a iscat un conflict. Suspectul, în vârstă de 33 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, iar drept urmare acesta a fost transportat la spital.

Barbatul de 38 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Pe caz a fost inițiata o cauza penală în baza art.151, iar bărbatul de 33 ani a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al dp municipiului Chișinău.

Circumstanțele se stabilesc în continuare.


Pub