Accident în stânga Nistrului: O Honda s-a izbit de un copac. Doi pasageri, transportați la spital

Un automobil marca Honda s-a izbit de un copac. Doi pasageri au fost răniți. Accidentul rutier a avut loc ieri, în raionul Slobozia, pe autostrada Pervomaisk-Nistru, în jurul orei 19:00, scrie presa din stânga Nistrului.

Foto: mvdpmr.org

Potrvit oamenilor legii, în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că pe traseul specificat un automobil a rămas fără combustibil. Pasagerii au solicitat ajutorul șoferului Volkswagen Sharan, care trecea în aceeași direcție. Minivan-ul a remorcat mașina.

Nu departe de autostrada Nistru, la o curbă periculoasă, Volkswagen-ul a început să încetinească. Automobilul Honda nu a putut reduce viteza, iar motorul la vehiculul tractat era oprit.

Încercând să evite o coliziune, femeia aflată la volan, în vârstă de 32 de ani, a oprit pe carosabil. Automobilul Honda s-a izbit de un copac.

În momentul accidentului, patru adulți și un copil se aflau în mașină. Doi bărbați de 40 și 44 de ani au avut de suferit. Cu leziuni la nivelul capului și corpului, au fost spitalizate de GU „RKB”, regiunea stânga Nistrului.


Pub