(video) Andrei Năstase primește 1000 de euro salariu de la partid: Cinci ani am făcut voluntariat

Liderul Platformei DA primește salariu de la partid din ianuarie anul curent. De cinci luni de zile, Andrei Năstase obține „un salariu de deputat și vicepreședinte de Parlament”, adică 1000 de euro lunar. „Cinci ani de zile nu am primit salariu și am făcut activitate de voluntariat. Acum partidul a decis iată așa un salariu”, a precizat Năstase la o emisiune pentru portalul Agora.

Foto: UNIMEDIA

„Am cinci luni zile de când primesc salariu pentru cinci ani de zile. Este un salariu de deputat și vicepreședinte al Parlamentului. Nu este un salariu mare, e o mie de euro. Eu sunt transparent.

Acum, din tot interviul nostru vor ieși titluri că Năstase primește atât, dar că cinci ani de zile nu am primit nimic nu se va specifica. Este decizia partidului”, a declarat Andrei Năstase.

Până acum, Năstase, jurist de profesie, a declarat că a trăit din economiile adunate din „onorariile primite în calitatea sa de avocat de la clienți din țară, dar și din străinătate”.

”Averea mea e la vedere, am o singură casă și o mașină. Restul tot ce se vorbește sunt minciuni”, a menționat liderul Platformei DA.


Pub