Partidul „Șor” a aprins lumina în satul Neculăieuca, raionul Orhei

Încă un proiect de iluminat stradal modern a fost finisat de echipa Partidului „Șor”. În Neculăieuca, raionul Orhei, a avut loc ceremonia oficială de aprindere a luminii pe străzile satului. S-a întâmplat duminică seara, în prezența deputaților din partea Partidului „Șor”, a funcționarilor locali și locuitorilor satului. Un show de focuri de artificii a avut loc la finalul festivității.

Foto: partidulsor.md

În Neculăieuca a fost instalată o rețea electrică de aproape 4,3 kilometri și circa 100 de becuri de tip LED. Patru posturi de transformare a curentului au fost modernizate.

Liderul Partidului „Șor” și inițiatorul proiectului, Ilan Șor, a mulțumit oamenilor pentru încredere și a amintit că scopul său de a face din Orhei un raion-etalon va fi realizat.

Iluminat / Sursa:partidulsor.md

„Nu-mi plac palavrele deșarte. Sunt un om al faptelor. Ne-am pus ca scop să renaștem satele moldovenești și să construim Europa pe meleagurile noastre. Iluminatul stradal este un prim pas. Avem mult de lucru și este o onoare pentru noi să realizăm acest scop”, a spus deputatul Ilan Șor în cadrul unui mesaj video adresat locuitorilor s. Neculăieuca.

Vicepreședintele Partidului „Șor”, deputata Marina Tauber, i-a asigurat pe cetățeni că schimbările vor avea loc în mai multe localități.

Iluminat / Sursa:partidulsor.md

„Toată lumea a văzut cât de radical s-a schimbat municipiul Orhei. Aceste schimbări sunt așteptate în toate satele unde Partidul „Șor” este prezent la conducere. Vă asigurăm că proiectele demarate de formațiunea noastră politică vor fi continuate, în ciuda obstacolelor puse de guvernare”, a spus Marina Tauber.

Vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „Șor”, deputata Violeta Ivanov a menționat că formațiunea politică va continua faptele bune.

„Formațiunea noastră a promis că până la sfârșitul acestui an va implementa proiecte de iluminare stradală în satele din raionul Orhei, indiferent de coloratura politică a primarilor. Pentru noi, cetățenii sunt importanți, nu politica”, a declarat Violeta Ivanov.

Iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu a amintit că în alegerile locale Partidul „Șor” a promis să facă transferul proiectelor de succes în afara Orheiului.

„În promisiunile noastre în fața locuitorilor raionului Orhei am spus o fraza foarte simpla: exact cum este la Orhei astăzi, așa va fi în tot raionul și sperăm să ne ținem de cuvânt”, a afirmat Țurcanu.

Partidul „Șor” s-a angajat să ilumineze în acest an toate cele 74 de sate și comune din raionul Orhei. În acest raion, formațiunea deține 29 din cele 38 de mandate de primar.

De la începutul anului, cu susținerea Partidului „Șor”, au fost implementate proiecte de iluminare stradală în mai multe localități din diferite raioane din țară. De exemplu, în două sectoare din raionul Taraclia deja au fost aprinse luminile stradale, după ce au fost modernizate sistemele de iluminat public.

În total, Partidul „Șor” va implementa, în acest an, proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară.


Pub