19:07:13 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Poliția oferă DETALII despre șoferul urmărit de numeroase echipaje ale oamenilor legii: În „Mercedes” erau în total OPT oameni

Actualitate 08.06.2020 11:42 Vizualizări1935 Autor: Ziarul National
VIDEO // Poliția oferă DETALII despre șoferul urmărit de numeroase echipaje ale oamenilor legii: În „Mercedes” erau în total OPT oameni


Șoferul stopat forțat, ieri-seară în Chișinău, după o urmărire ca în filme pe străzile capitalei, era în stare de ebrietate, iar în „Mercedes”-ul cu care încerca să fugă de Poliție mai erau șapte oameni la bord. Acesta a rămas fără dreptul de a conduce mașini acum o săptămână, după ce a fost prins băut la volan.

Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) susține că mașina respectivă a fost remarcată de către un echipaj de patrulare în jurul orei 20.40, pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei, în timp ce era condusă inadecvat și cu viteză sporită.

Șoferul a refuzat să se conformeze cerințelor oamenilor legii și a încercat să fugă de Poliție, punând în pericol atât viața sa, cât și a altor participanți la trafic.

După o lungă urmărire, „Mercedes”-ul a fost oprit la intersecția străzilor Aleco Russo cu Nicolae Dimo de către șase echipaje de Poliție.

„La volanul automobilului se afla un bărbat vizibil în stare de ebrietate, fiind testat alcoolscopic s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.86 ml/g. Totodată, s-a constatat că șoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule, după ce a fost depistat săptămâna trecută în stare de ebrietate la volan. În automobil se aflau încă șapte persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, dintre care patru bărbați și trei femei. În timpul stopării, atât șoferul, cât și unul dintre pasageri au manifestat un comportament agresiv față de angajații Poliției. Pasagerul i-a aplicat o lovitură în regiunea feței unuia dintre polițiști, astfel au fost aplicate cătușele din dotare și gazul lacrimogen”, se arată într-un comunicat de presă al INSP.

Pasagerul agresiv a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru ameninţarea sau violenţa săvrşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, iar șoferul va fi tras la răspundere pentru că a pus în pericol viața participanților la trafic.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md