(video) Pavel Filip: „PDM s-a rupt de trecut: furtul miliardului, coruperea nu ne reprezintă”

filip

Președintele PDM, Pavel Filip, a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă despre ziua de 8 iunie 2019, când PDM a cedat puterea statului. În cadrul conferinței, Pavel Filip a spus că partidul pe care îl conduce nu mai reprezentă formațiunea de anul trecut.

„Acum un an, PDM intra în cea mai grea perioadă a sa. Echipa noastră a trecut prin momente grele și încercări de a scoate partidul în afara legii și dosare înscenate. O vânătoare împotriva partidului nostru. Noi am analizat și am înțeles care au fost greșelile pe care partidul le-a comis în trecut și din cauza cărora au suferit mulți oameni. Condamnăm ceea ce s-a întâmplat în trecut, dar vrem să vă informăm că acel trecut nu înseamnă PDM-ul de acum. S-au făcut presiuni asupra mea după ce am primit mandatul de președinte al partidului, dar nu am cedat. Celor care încearcă să cumpere deputații și reprezentanții PDM le spunem că partidul s-a rupt de trecut. Furtul miliardului, validarea alegerilor și cumpărarea deputaților nu ne reprezintă”, a declarat Pavel Filip.

La sfârșitul conferinței, Pavel Filip a venit cu un îndemn către PAS și PPDA să fie prudenți, să nu fie păcăliți și a spus că va înainta un proiect de lege care va condamna acțiunile de corupere a deputaților.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente