Primăria Chişinău a lansat o aplicaţie prin care poţi afla ce străzi se repară la moment şi în cât timp

Primăria Chişinău a lansat o aplicaţie prin care poţi vedea lista drumurilor de pe teritoriul capitalei, aflate la momentul accesării în procese de reabilitare, dar şi în cât timp vor fi finisate. Harta interactivă cu locaţiile în cauză este accesibilă AICI şi se poate deschide chiar şi cu ajutorul unui smartphone.

Online sunt prezentate străzile şi trotuarele unde se efectuează lucrări de reparaţie, dar şi adresele unde este aplicat marcajul rutier!

De asemenea, harta prezintă informaţii despre volumul lucrărilor, data începerii şi finalizării obiectivului, dar şi responsabilul de executare. Fiecare adresă este însoţită şi de fotografii. La încheierea lucrărilor, pentru fiecare obiectiv vor fi indicate şi costurile.

Informaţiile vor fi permanent actualizate, în funcţie de desfăşurarea lucrărilor.

Actualmente se lucrează şi altă platformă online unde vor fi incluse intersecțiile din oraş unde se produc cele mai multe accidente rutiere. Care este menirea exactă a acesteia nu se anunţă la moment.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-premiera-in-moldova-politia-a-lansat-o-harta-a-semnalarilor-pe-care-o-poti-completa-si-tu/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/