Și-a băut mințile: Un bărbat și-a omorât amicul de pahar, înjunghiindu-l în inimă

Un bărbat și-a omorât amicul de pahar. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Tragedia s-a petrecut în această noapte, la ora 01:55. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Nataliei Stati, Inspectoratul de Poliție Ciocana a fost alertat de către proprietarul unui apartament. Acesta le-a comunicat oamenilor legii că bărbatul cu care consumase băuturi alcoolice a decedat. La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă și medicul legist.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în perioada de timp din data de 6 iunie, ora 19:00 până în data de 7 iunie ora 01:55 cei doi au consumat băuturi alcoolice.

Bărbatul de 65 ani, care este si proprietarul apartamentului, in urma consumului de alcool, i-a aplicat o plagă în regiunea inimii bărbatului de 52 de ani. În rezultatul căruia ultimul a decedat.

Cadavrul bărbatului a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei medico-legale. În acest caz a fost inițiată o cauza penală pentru omor, iar barbatul a fost reținut pentru 72 de ore.


Pub