(foto) Așezați pe iarbă, cu respectarea distanțării fizice. Cum au loc primele concerte în aer liber în România în timpul pandemiei

inquam-photo-bucuresti–concert–delia–cum-era–5-iunie-2020-138902
Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

În România se organizează primele concerte în aer liber în condiții de distanțare fizică. Vineri, 5 iunie, Delia a ținut un concert cu participarea a 500 de spectatori. În următoarele zile, concerte vor avea loc și în alte orașe din România.

Vineri, 5 iunie, Delia a cântat pentru cei 500 de spectatori care au urmărit-o așezați pe iarbă, separați de cercuri trasate special pentru a respecta regulile de distanțare fizică, scrie g4media.ro. Artista va susține concerte pe durata întregului weekend în aceleași condiții.

Sursă foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Concerte în aer liber urmează să aibă loc și în alte orașe din România, după ce autoritățile au permis evenimentele publice cu maximum 500 de spectatori. Cvartetul de coarde „Augustin Bena” şi Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba vor susţine, duminică şi luni, două concerte în aer liber, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, acestea fiind primele evenimente culturale cu public organizate în oraş după declanşarea pandemiei COVID-19.

De asemenea, Teatrul Naţional de Operă şi Balet (TNOB) „Oleg Danovski” relansează reprezentaţiile la scenă deschisă începând de sâmbătă seară, cu o serie de spectacole prezentate în aer liber, în parc, pe platoul din faţa instituţiei de cultură din Constanţa, informează AGERPRES. Pentru început, se doreşte ca spectacolele să fie prezentate săptămânal, sâmbăta şi duminica, de la ora 20.00 în pe platoul din faţa teatrului, urmând ca astfel de evenimente să fie organizate până pe data de 31 august 2020.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente