Încă șase persoane au decedat din cauza infecției cu COVID-19

covid moldexpo (2)
Foto: Organizația Mondială a Sănătății

Ministerul Sănătății a anunțat despre înregistrarea a încă șase decese provocate de infecția cu COVID-19.

Decesul 336: femeie în vârstă de 61 de ani din raionul Briceni, internată la Spitalul Raional Briceni în data de 5 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, artroză deformantă.

Decesul 337: femeie în vârstă de 61 de ani din municipiul Bălţi, internată la Spitalul Clinic Bălţi în data de 6 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, AVC.

Decesul 338: bărbat în vârstă de 81 de ani din raionul Sângerei, internat la SR Sângerei pe 25 mai. Comorbidităţi: bronhopneumopatie cronică, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă.

Decesul 339: bărbat în vârstă de 61 de ani din raionul Basarabeasca, internat la IMSP SR Cimişlia pe 6 iunie. Comorbidităţi: limfom.

Decesul 340: bărbat în vârstă de 57 de ani, beneficiar al Centrului de Plasament Bădiceni, cu grad de dizabilitate accentuat, internat la Spitalul de Psihiatrie Bălţi în data de 28 mai. Comorbidităţi: bronşită cronică, hepatită cronică, angină pectorală de efort CF II, sechele post AVC.

Decesul 341: bărbat în vârstă de 65 de ani din raionul Râșcani, internat la IMSP SR Râşcani în data de 5 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, angină pectorală de efort, cardiopatie ischemică.

Până la ora actuală, 5 638 de persoane au fost tratate, iar 341 au decedat din cauza COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente