Încă 3 persoane au decedat de Covid-19. Bilanț total - 331

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 3 decese provocate de Covid-19, în după-amiaza acestei zile. Astfel, bilanțul de astăzi al deceselor se ridică la 7, iar cel total, de la începutul pandemiei - la 331.

Foto: UNIMEDIA

Cea mai tânără victimă a noului coronavirus este o femeie de 65 ani, din Bălți. A fost internată la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, obezitate gr. III.

Într-un alt caz este vorba despre un bărbat de 78 ani, din raionul Strășeni, care a fost internat la data de 19 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă hipoxică și discirculatorie gr. III.

Tot astăzi a decedat un bărbat de 71 ani, din raionul Cahul, internat la data de 5 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă bronhopneumonie cronică, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Astăzi dimineață, Ministerul Sănătății anunța despre decesul altor 4 persoane, printre care și un medic de 46 de ani, care activa în cadrul Institutului de Medicină Urgentă.

Astfel, numărul total al deceselor cauzate de Covid-19 se ridică la 331 în Moldova, de la începutul pandemiei.


Pub