Accident în centrul capitalei. O mamă și copilul său au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină chiar pe trecerea de pietoni

O femeie și fetița sa de 9 ani au ajuns la spital cu traumatisme, după ce au fost accidentate pe o trecere de pietoni din centrul capitalei.

Foto: UNIMEDIA

Poliția a fost sesizată vineri, 5 iunie 2020, la ora 10:30, despre faptul că la intersecția străzilor Pan Halippa și Inculeț, două persoane au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un automobil marca Honda, condus de un șofer de 30 de ani a accidentat o femeie în vârstă de 37 de ani și pe fetița acesteia, în vârstă de 9 ani.

La venirea medicilor, mama a fost transportată la spitalul de urgență din capitală, iar minora a fost transportată la Institutul Mamei și al Copilului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutul Mamei și Copilului, fetița a fost internată în secția vertebrologie și ortopedie a spitalului, cu o fractură la gambă. Viața ei este în afara oricărui pericol, însă va rămâne internată câteva zile pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor


Pub