Alte 6 persoane au fost răpuse de Covid-19. Bilanțul zilei - 8, iar cel total - 323

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 6 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre doi bărbați și patru femei din diferite raioane ale țării. Astfel, bilanțul deceselor de astăzi ajunge la 8, iar cel total la 323.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 70 ani, din raionul Sîngerei, internat la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Bălți, a decedat. Victima avea și alte comorbidităț precum: hipertensiune arterială gr. III, edem cerbral, insuficiență poliorganică.

O altă femeie de 63 ani, din municipiul Chișinău, internată în stare gravă, la data de 4 iunie, la Spitalul Clinic din Bălți, a fost răpusă de boală. Aceasta avea și boală cronică renală, nefropatie și glomerulopatie diabetică, anemie cronică.

Cel de-al treilea deces este vorba despre un bărbat de 66 ani, din raionul Sîngerei, internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Republican. Bărbatul avea și alte boli precum insuficiență cardio-respiratorie acută, infarct miocardic vechi, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Un bărbat de 70 ani, din raionul Cahul, internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, a murit. Victima suferea și de insuficiență cardiovasculă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Cel de-al 5-lea deces este vorba despre o femeie 51 de ani, din Comrat, care a fost internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Pe lângă diagosticul de Covid-19, aceasta avea și diabet zaharat.

O altă femeie de 59 ani, din municipiul Bălți, internată în stare gravă la data de 3 iunie, la Spitalul Clinic Bălți, a decedat. Femeia sufere de mai multe boli precum diabet zaharat, obezitate gr. III, edem cerebral.

Alte două persoane au fost răpuse în ultimele 24 de ore. Este vorba despre o femeie din Bender și un bărbat din Tiraspol.


Pub