Încă șase persoane au murit din cauza COVID-19 în Moldova. Numărul total de decese a ajuns la 323

covid moldexpo (1)

Ministerul Sănătății informează despre șase cazuri noi de deces din cauza COVID-19. Bilanțul morților în Moldova a ajuns la 323.

Decesul 318: bărbat în vârstă de 70 de ani din raionul Sângerei, internat în data de 29 mai la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, edem cerebral, insuficiență poliorganică.

Decesul 319: femeie în vârstă de 63 de ani din municipiul Chișinău, internată în stare gravă în data de 4 iunie la Spitalul Clinic din Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, nefropatie și glomerulopatie diabetică, anemie cronică.

Decesul 320: bărbat în vârstă de 66 de ani din raionul Sângerei, internat în data de 30 mai la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență  cardio-respiratorie acută, infarct miocardic vechi, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Decesul 321: bărbat în vârstă de 70 de ani din raionul Cahul, internat în data de 23 mai la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculă, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Decesul 322: femeie în vârstă de 51 de ani din Comrat, internată în stare gravă în data de 3 iunie la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: diabet zaharat.

Decesul 323: femeie în vârstă de 59 de ani din municipiul Bălți, internată în stare gravă în data de 3 iunie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate gr. III, edem cerebral.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente