Bill Gates reacționează la învinuirile adresate lui cu privire la cipizare

Thumbnail-maker-83-1

Miliardarul și fondatorul corporației Microsoft, Bill Gates, a comentat într-un interviu teoria conspirației potrivit căreia intenționează să implanteze microcipuri la miliarde de oameni sub pretextul vaccinării împotriva COVID-19. El susține că toate aceste vorbe sunt „bârfe”.

În interviul oferit pentru BBC, Bill Gates spune că fondul său are scopul să adune 7,4 miliarde de dolari pentru a salva oamenii, iar vaccinul îl vom cumpăra pentru a le dona oamenilor din țările slab dezvoltate.

În opinia sa, primii oameni care trebuie să beneficieze de vaccin împotriva COVID-19 sunt medicii din țările în care pandemia continuă să persiste. După care sunt polițiștii și reprezentanții serviciilor excepționale.

Miliardarul american s-a declarat surprins că aceste teorii îl vizează anume pe el. „Donăm bani pentru a crea un instrument, scriem cecuri companiilor farmacologice. Fundația noastră are mulți specialiști în domeniul farmacologiei și suntem considerați un intermediar onest între guvern și companii în ceea ce privește alegerea celei mai bune metode.”

Stop Fals! a realizat a prezentat o selecție de meme-uri care au fost virale pe Internet datorită acestei teorii. Specialiștii au combătut fiecare mit. Vezi AICI.

Vezi AICI toate acțiunile de caritate ale lui Bill Gates în cei 20 de ani de filantropie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente