Coronavirus a mai făcut 4 victime. Bilanțul deceselor urcă la 314

Încă 4 persoane au decedat de Covid-19. Este vorba despre 4 bărbați din diferite raioane ale țării. Astfel, bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus ajunge la 314.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 61 ani, din raionul Ștefan-Vodă, internat, în stare gravă, la data de 1 iunie, la Spitalul Raional Ștefan-Vodă, a decedat. Victima avea și hipertensiunea arterială.

Un alt bărbat de 67 ani, din raionul Orhei, internat la data de 26 mai, la Spitalul Clinic Republican, a fost răpus de Covid-19. Acesta avea și alte boli precum cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Cel de-al treile deces este vorba despre un bărbat de 73 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 2 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Bărbatul avea și hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Totodată, un alt bărbat de 45 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă, a decedat. Victima avea și osteosarcom, ganglioni limfatici paraaortali, intoxicație endogenă canceroasă avansată.


Pub