MilaniN Residence: Apartament 85m2 la preț AntiCriză. Rezervează-ți un loc în istorie

Compania NG Invest se bazează pe conceptul unor apartamente exclusiviste, cu un design diferit de celelalte, precum și pe calitatea deosebită a finisajelor, atât în interior, cât și în exterior.

Foto: MilaniN Residence

După un astfel de concept, au fost create 6 complexe de lux Milanin Residence, construite pe principiul: calitate, siguranță, confort.

Dacă îți dorești un apartament de 85m2 (2 odăi), cu amplasare ultracentrală (str. Alexandru cel Bun 47 – vezi locația pe hartă aici: http://bit.ly/38Z5wKE) la un preț ANTI-CRIZĂ, sună direct constructorul la numărul de telefon: 076799977.

MilaniN Residence / Sursa:MilaniN Residence

Milanin Residence întrunește proiectarea și execuția unor construiri ireproșabile după standardele internaționale. Zona în care este amplasat complexul imobiliar conferă compromisul perfect între aproape de stradă și liniștea de care ai nevoie după o zi lungă de muncă.

Cu o imensă experiență în domeniu, Compania NG Invest folosește materiale de calitate superioară, soluții termice inovatoare, luând în maximă considerație fiecare detaliu pentru confort și siguranță absolută.

MilaniN Residence / Sursa:MilaniN Residence

Ce obții la procurarea unui apartamente în centru Milanin Residence?

- Amplasare ultra centrală.

- Planificare individuală și posibilitatea de a face modificări după achiziționare;

- Pereți din cărămidă cu izolare fonică;

- Izolare termică interioară și exterioară a pereților;

- Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;

- Rezistență la cutremure;

- Geamuri PVC cu 6 camere;

- Ogradă închisă;

- Teren de joacă pentru copii.

Complexele imobiliare sunt situate într-o zonă liniștită și verde, dispune de o curte de tip închis, precum și un parc pentru copii îngrădit și separat, astfel garantând siguranța copiilor. În preajmă sunt farmacii, școală, spital, magazine, universitate, biserică , școli de limbi străine.

MilaniN Residence / Sursa:MilaniN Residence

Întreg spațiul este dotat cu camere de supraveghere și pază, iar noaptea luminile se aprind automat. Scările de la intrare și cele din hol, pereții și pardoseala sunt din marmură și granit. Imobilul va dispune de un ascensor silențios, produs în Spania.

În prezent, se construiesc cu succes 6 complexe Milanin Residence, situate pe străzile:

· Zamfir Arbore 10

· Colina Puskin 8A


// console.log('no ads situation')