02:48:45 29.03.2024
Stiri

Cum afli cine te sună cu NUMĂR ASCUNS de pe telefoanele iOS și Android

Actualitate 04.06.2020 19:30 Vizualizări25158 Autor: Ziarul National
Cum afli cine te sună cu NUMĂR ASCUNS de pe telefoanele iOS și Android


Mulți dintre noi au pățit asta: telefonul stă pe masă și începe să sune. Îl ridici, te uiți, vezi că este un număr ascuns. Răspunzi sau nu? Fie că răspunzi și situație se lămurește sau, dimpotrivă, se complică, fie că eviți apelul, intimitatea „tehnologică” a fost încălcată. Iată cum poți afla cine te sună cu număr ascuns de pe iOS și Android.

„Apelant necunoscut” sau „Unknown Caller”, „Private Number”, toate variantele sună dubios și îți dau o anumită stare de panică. Oare cine este și ce dorește? Cum poți afla cine te sună cu un număr necunoscut? Soluția este cât se poate de simplă și vine sub forma unei aplicații pentru iOS și Android.

Aplicația TRUECALLER este gratuită și poate fi descărcată pentru iPhone și Android, la un click distanță, informează gandul.info.

Aceeași bază de date este și online la adresa Truecaller.com. Este mai bine să instalați aplicația pe telefon, deoarece, în funcție de permisiunile pe care le acordați la instalare, vă poate notifica în timp real dacă sunteți sunați de un număr de tip spam.

Acesta din urmă poate să fie vreun comerciant online, un operator de telefonie sau chiar un individ cu intenții nu tocmai curate.

După instalarea Truecaller de la PEGI3, veți urma câțiva pași pentru configurare. Pe iPhone și Android trebuie să permiteți ca Truecaller să funcționeze precum un manager de apeluri.

Astfel, intrați în Configurări la Telefon și accesați Blocarea și identificarea apelurilor. Aici, trebuie să vă asigurați că Truecaller este activ.

Truecaller este o aplicație relativ eficientă, dar mai dă și rateuri. Pentru a beneficia cu adevărat de aplicație, trebuie să o instalăm într-un număr cât mai mare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md