04:12:52 25.04.2024
Stiri

FOTO // Ilan Șor a anunțat despre continuarea lucrărilor de ILUMINARE STRADALĂ încă în două localități din raionul Orhei

Actualitate 03.06.2020 14:30 Vizualizări926 Autor: Ziarul National
FOTO // Ilan Șor a anunțat despre continuarea lucrărilor de ILUMINARE STRADALĂ încă în două localități din raionul Orhei


În alte două localități din raionul Orhei continuă lucrările pentru implementarea sistemelor de iluminat stradal. Este vorba de satele Piatra și Jeloboc din componența comunei Piatra, raionul Orhei, informează Primăria Orhei.

Potrivit sursei citate, în cele două sate, care au o populație de peste 2600 de locuitori, este instalată o rețea electrică cu lungimea totală de peste 20 de kilometri, cu peste 700 de corpuri de iluminat de tip LED. Toate cele șase posturi de transformare vor fi modernizate și va fi instalat un sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea luminii la anumite ore.

Deputatul Ilan Șor a dat asigurări, prin intermediul unei adresări video, că până la finele anului curent, cu susținerea Partidului „ȘOR”, în 100 de localități vor fi instalate sisteme de iluminare stradală.

„Modernizarea infrastructurii este prioritatea noastră și sunt sigur că vom realiza acest lucru. Pas cu pas, în loc de palavre, noi aducem Europa prin fapte acasă. Acesta este scopul nostru pe care îl vom realiza”, a declarat Ilan Șor.

Zilele trecute, în raionul Orhei au fost date în exploatare și lansate lucrări de iluminare stradală în alte câteva localități, iar de la începutul anului curent, în mai multe sate din diferite regiuni ale țării deja au fost implementate asemenea proiecte. Ample lucrările de iluminare stradală sunt realizate, în prezent, cu susținerea personală a lui Ilan Șor în orașul Taraclia din sudul țării.

„Până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei. De menționat că, dintre toate circumscripțiile uninominale din țară în care au fost aleși deputați la ultimele alegeri parlamentare, cele mai multe proiecte de infrastructură sunt implementate în circumscripțiile în care au învins Ilan Șor și echipa sa”, se mai arată în comunicatul de presă.

Reprezentanții Partidului „ȘOR” au câștigat alegerile locale din toamna trecută în 29 din cele 38 de primării din raionul Orhei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md