03:39:28 29.03.2024
Stiri

Dodon a dispus ca 75 de militari ai Armatei Naționale să mărșăluiască, în plină PANDEMIE, la parada de la Moscova: „Este încă o confirmare a faptului că este pudelul lui Putin, care execută imediat comenzile date de stăpân”

Actualitate 03.06.2020 18:59 Vizualizări1666 Autor: Ziarul National
Dodon a dispus ca 75 de militari ai Armatei Naționale să mărșăluiască, în plină PANDEMIE, la parada de la Moscova: „Este încă o confirmare a faptului că este pudelul lui Putin, care execută imediat comenzile date de stăpân”


Președintele Igor Dodon, comandantul suprem al Forțelor Armate, a dispus ca 75 de militari ai Armatei Naționale să participe la parada de 9 mai de la Moscova, care va avea loc pe... 24 iunie. Șeful statului este aspru criticat de fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, pentru că pune în pericol viața militarilor moldoveni.

„Este o parodie să sărbătorești 9 mai în iunie. Dodon expune soldații Armatei Naționale la infectarea cu Covid - 19, dat fiind faptul că Rusia este campioană la infectări și ascunde adevărul despre nivelul extinderii coronavirusului”, a precizat Șalaru.

Potrivit fostului minisgtru al Apărării, plecarea lui Dodon la Moscova „este încă o confirmare a faptului că este pudelul lui Putin, care execută imediat comenzile date de stăpân”.

„Dodon jignește zecile de mii de victime deportate și ucise de Rusia, dar mai ales scuipă pe morții din razboiul moldo-rus din 1992. Prin aceasta dovedește izolarea externă la care este supus de către Occident, arătând că, în afară de Putin, nimeni nu vrea să aibă de-a face cu el”.

Șalaru crede că o nouă vizită a lui Igor Dodon la Moscova nu va aduce nimic bun pentru R. Moldova.

„După cum s-a văzut, sprijinul vine din Vest, nu din Est. Ajutoarele trimise de România și chiar cele trimise de Ungaria au venit pe o platformă de colaborare cu NATO. Pur și simplu Dodon continuă să fie Dodon, sperând că, făcând o poză cu Putin, va câstiga un nou mandat. Un surogat de președinte mereu cu telefonul la ureche pentru a primi ordine de la Kremlin”, a conchis Șalaru.

De menționat că președintele Igor Dodon va merge la parada de la Moscova, alături de 75 de militari din „Garda de Onoare” a Armatei Naționale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md