(video) Premieră: Ediţia limitată Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Iată şi ediţia specială pe care Porsche, la momentul prezentării noii generaţii 911 Targa, a promis că o va dezvălui în luna iunie. Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition este un real automobil de colecţie care va exista în doar 992 exemplare.

Porsche prezintă 911 Targa 4S Heritage Design Edition, un frumos automobil cu elemente de design din anii 1950 și începutul anilor 1960, primul din cele patru de colecţie, care fac parte din strategia Heritage Design. Elementele istorice de design exterior și interior au fost reinterpretate și combinate cu cea mai recentă tehnologie într-o ediție limitată specială de la Porsche Exclusive Manufaktur.

Împreună cu introducerea ediției speciale, elementele de interior selectate vor fi disponibile ca parte a pachetului Heritage Design pentru toate modelele actuale 911! Porsche Design a creat, de asemenea, un cronograf de înaltă calitate, care va fi construit în număr restrâns, de asemenea, disponibil exclusiv pentru cumpărătorii noului model de ediție limitată.

„Cu modelele Heritage Design, evocăm amintiri din anii ’50, ’60, ’70 și ’80 în clienți și fani deopotrivă. Niciun brand nu poate traduce aceste elemente în zilele moderne precum Porsche și, în acest fel, suntem gata să îndeplinim dorințelor clienților noștri. De asemenea, stabilim o nouă linie de produse care reprezintă dimensiunea stilului de viață în strategia noastră de produse cu aceste ediții speciale exclusive”, a declarat Oliver Blume, președintele Comitetului Executiv al Porsche AG.

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition 2020 2

Noul Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition se remarcă prin:

  • Vopseaua exclusivă Cherry Metallic sau alte patru culori exterioare disponibile, combinate cu logouri aurii, care creează un aspect autentic în stilul adevărat al anilor ’50.
  • Exteriorul modelului este decorat cu o livrea specială şi stilată, cu elemente în alb, cu un design istoric. Elementele grafice în formă de suliţe, de pe aripile frontale, sunt deosebit de izbitoare, amintind de primele zile ale istoriei competiționale a Porsche în motorsport.
  • Un alt punct culminant este insigna Porsche Heritage de pe grila care acoperă motorul şi care amintește de cea care a fost acordată în ziua în care un Porsche 356 a atins pragul de 100.000 de kilometri. Acest sigiliu de calitate din trecut, cu o înclinaţie modernă, va putea fi văzut pe partea posterioară a tuturor celor patru modele Porsche Heritage Design.
  • Legătura dintre trecut și prezent este, de asemenea, subliniată de Porsche Crest de pe capotă, volan, elementele centrale ale jantelor și de pe cheia vehiculului. Insigna a fost realizată practic similar cu designul pe care îl avea în 1963.
  • Motivul istoric este, de asemenea, scos în relief pe tetierele scaunelor şi pe husa cheii.
  • Un accent suplimentar vine şi din partea noilor jante Carrera Exclusive Design de 20/21 inci, precum şi de la etrierele de frână vopsite în culoare neagră.
  • Interiorul aduce, de asemenea, un omagiu trecutului, cu o tapiţerie din piele în două tonuri, combinând piele în Bordeaux Red cu piele OLEA club în Atacama Beige sau piele neagră cu piele OLEA club în Atacama Beige.
  • Utilizarea de catifea (velur) pe scaune și ornamente uşilor indică despre returnarea unui material utilizat pe modelul Porsche 356, revitalizând spiritul și moda anilor ’50.
  • Aspectul clasic al turometrului iluminat cu verde și al cronometrului subliniază natura emotivă a conceptului-
  • Iar tavanul perforat este decorat cu o combinaţie din microfibră şi ornamente din piele Exclusive Manufaktur.
  • O insignă metalică de pe planşa de bord conţine numărul individual de ediție limitată.
  • Primul model Heritage Design se bazează pe noua generație 911 Targa introdusă în urmă cu doar câteva zile și a fost echipat cu cea mai recentă tehnologie pentru șasiu, sisteme de asistență și infotainment. Maşina dispune de un motor boxer biturbo de 3.0 litri şi cu 450 CP, în combinație cu transmisia cu opt trepte şi cu ambreiaj dublu, accelerează 911 Targa (cu Launch Control) de la 0-100 km/h în mai puțin de 3.6 secunde, în drumul său spre o viteză maximă de 304 km/h.

Noul model este disponibil la comandă acum și va fi în reprezentanțe din toamna anului 2020. Vor fi construite doar 992 exemplare, care vor corespunde codului intern al seriei de modele. Automobilul poate fi comandat şi în Moldova pentru un preţ de start de 170.500 de euro!

În plus, pentru viitorii posesori de 911 Targa 4S Heritage Design Edition, Porsche Design a creat un ceas de înaltă calitate, exclusiv pentru proprietarii maşinii noi. Acest ceas mecanic are un design elegant și curat și, la fel ca mașina, este limitat la 992 de unități. Din nou, la fel ca mașina, designerii s-au inspirat pentru crearea multor detalii pe care le are de la legendarul Porsche 356 și iconicul Porsche 911 Targa.

De exemplu, designul feței ceasului, cu acele sale albe şi inele în Phosphorus Green, sunt inspirate de vitezometrul și turometrul de pe bord, în timp ce orele de pe cadran sunt inscripționate într-un font profund caracteristic Porsche. Cureaua noului ceas este confecționată din piele originală Porsche pe care o foloseşte chiar în habitaclul maşinii, iar inscripția 911 este scoasă în relief. Pe spate se poate vedea şi reinterpretarea modelului de jantă.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/