Toata vara la 0%

Noi renunțăm la dobândă pentru că vrem să te ajutăm să-ți repornești sau crești afacerea … de ce? Pentru că ne dorim să ne bucurăm de success împreună.

Foto: Invest Credit

Da, împreună.

Acest cuvânt este astăzi mai valoros ca oricând. E ușor să fii alături de cineva când totul merge bine. Dar când e foarte complicat, unii asociați sau parteneri se retrag. Noi îți propunem să rămânem împreună, chiar și în aceste momente grele cauzate de pandemie.

Îți propunem susținere ca să continui cu afacerea ta. Vrem să te inspirăm să găsești soluții potrivite, în ciuda greutăților de azi. Chiar dacă puterea de cumpărare scade un pic, tu optimizează-ți cheltuielile și solicită reduceri de la furnizori, pentru a avea un produs sau serviciu cât mai accesibil. Dacă audiența și clienții de altă dată nu sunt interesați, tu revizuiește-ți clientela sau publicul țintă. Iar dacă pentru mai multe vânzări ai nevoie de puțin suport financiar - te ajutăm noi.

Vara aceasta am renunțat la orice fel de dobândă, doar ca tu și afacerea ta să reveniți la normal. Sau cine știe, chiar să creșteți cu pași rapizi. Dacă ai o afacere mică sau mijlocie – susține-o, n-o lăsa, pentru că doar tu știi cât de valoroasă este. Solicită un credit pentru avansarea afacerii tale. Iar contribuția noastră la succesul tău va fi o rată a dobânzii de 0% pentru toată vara!

Cât despre noi, să știi că suntem de încredere. O tot demonstrăm deja de 15 ani. Am fost alături de partenerii noștri pe tot parcursul pandemiei. Iar asta spune multe despre intențiile noastre. Dovadă sunt acțiunile pe care le-am întreprins în cele mai grele clipe:

- am amânat toate plățile pentru o perioadă de 3 luni;

- am anulat penalitățile în această perioadă;

- am continuat să fim activi și să oferim suport prin creditare;

- am inițiat discuții directe cu clienții pentru a găsi soluții optime;

- am ajustat graficul de achitare a creditelor fiecărui client, în funcție de situația sa.

Suntem Invest Credit și-ți propunem să mergem pe drumul acesta împreună. Și la bine, și la rău.

Aplică online pe www.investcredit.md sau găsește-ne mereu la numărul acesta de contact +373 605 01 150 sau 022 92 77 72

Ne auzim în curând!


// console.log('no ads situation')