Atacantul care l-a refuzat pe Gigi Becali face show în Ucraina: Două pase de gol în derby-ul campionatului de fotbal al Ucrainei

Junior Moraes, atacantul pe care Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a dorit în trecut, dar n-a reușit să-l transfere de la Gloria Bistrița, și-a arătat din nou clasa pentru actuala sa echipă, Șahtior Donetsk, în derby-ul de duminică împotriva celor de la Dinamo Kiev, scor 3-1, relatează Digisport.ro.

Foto: Getty Images

Şahtior Donetsk a câştigat cu scorul de 3-1 derby-ul campionatului de fotbal al Ucrainei, cu Dinamo Kiev, duminică, pe Stadionul Olimpic din Kiev, în etapa a doua din faza play-off.

Dinamo a deschis scorul prin Vitali Buialski (38), dar Sahtior a egalat un minut mai târziu, prin Marlos (39), care a reuşit dubla în min. 67, ambele goluri venind din pasele lui Junior Morares.

Sahtior Donetsk e lider detașat

Cei doi sunt internaţionali ucraineni de origine braziliană. Un alt fotbalist brazilian, Marcos Antonio, a închis tabela (74).

În alte meciuri din play-off, desfăşurate sâmbătă, Kolos Kovalivka a pierdut acasă cu Desna Cernigov (0-2), iar FC Oleksandria a dispus cu 1-0 de Zaria Lugansk.

Şahtior Donetsk e lider detaşat, cu 62 puncte, urmată de Dinamo Kiev, 46 puncte, Desna Cernigov, 46 puncte, Zaria Lugansk, 46 puncte.


Pub