Un incendiu violent a mistuit o construcție frigorifică, la Ocnița. Cinci autospeciale au luptat cu flăcările

O construcție frigorifică, amplasată în satul Bîrlădeni, raionul Ocnița, a fost mistuită de flăcări pe o suprafață de peste 3 000 de metri pătrați. Cinci echipaje de pompieri, cu cinci autospeciale, au muncit pentru a opri arderea.

Foto: IGSU

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din nordul țării au fost solicitați în după-amiaza zilei de 1 iunie, la ora 13:51, pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Bârlădeni din raionul Ocnița.

Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a izbucnit într-o construcție frigorifică. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins o suprafață de aproximativ 3 000 de metri pătrați a unei instalații frigorifice, iar acoperișul acesteia s-a prăbușit.

Pentru lichidarea arderii, la fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de intervenție. Pompierii au localizat arderea la ora 15:16 fără ca aceasta să mai obțină răspândire.

La moment, pompierii continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului. Potrivit datelor preliminare, victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite după stingerea arderii.

Intervenția pompierilor la Ocnița / Sursa:IGSU
Intervenția pompierilor la Ocnița / Sursa:IGSU


Pub