Cunoscuți interpreți vor participa la ediția de caritate a jocului „Bani la greu” al Loteriei Naționale

Doi cunoscuți interpreți din Moldova, Cornelia Ștefăneț și Igor Cuciuc, își vor încerca norocul, în această seară, în noul Joc TV special al Loteriei Naționale, „Bani la greu”, în care câștigul maxim este de peste 1 000 000 de lei. Toată suma adunată de concurenți în ediția din 1 iunie va fi donată pentru nevoile copiilor.

Foto: Loteria Nationala

Jocul va avea loc în fiecare seară, de luni și până vineri, la ora 20:45, la Prime TV, până în data de 1 iulie. Câte doi concurenți vor fi aleși prin tragere la sorți, în baza câștigurilor „Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” din biletele de loterie. Biletele cu acest câștig sunt incluse în tombola de a doua zi. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la extragerile de luni.

În această seară vor fi aleși participanții pentru jocul de mâine, în baza biletelor înregistrate sâmbătă și duminică.

Suma minimă garantată cu care poate pleca un jucător este de 10 mii de lei, iar câștigul maxim depășește un milion de lei.

În vânzare sunt șapte tipuri de bilete de loterie și în fiecare dintre ele se ascunde, pe lângă premii bănești momentane, și câștiguri „Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Înregistrați biletele pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 ca să descoperiți acest câștig și înscrieți-vă la tombola de a doua zi.

Biletele cu acest câștig se păstrează în contul jucătorului de pe 7777.md și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională „Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse considerabil mai mari de a fi ales pentru jocul în care câștigul maxim depășește 1 000 000 de lei! Nu pierdeți ediția din această seară, de la 20:45, la Prime TV. În reluare, a doua zi, de luni până vineri, jocul ”Bani la greu” poate fi urmărit, la Publika TV, cu începere de la 09:30 și la Canal 2, de la ora 12:00.

Mai multe informații despre regulile jocului TV special „Bani la greu” sunt disponibile pe site-ul oficial al Loteriei Naționale - 7777.md.


// console.log('no ads situation')