Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Activități cultural - artistice online, de Ziua Internațională a Copiilor

   1744

Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi, 1 iunie 2020, vor fi organizate un șir de activități cultural-artistice, în format online, dedicate Zilei Internaționale a Copiilor.

Astfel, tinerii interpreți, laureații concursurilor naționale și internaționale de muzică, vor susține spectacolul „Copii pentru copii", concert academic din Sala cu Orgă. Evenimentul va fi transmis în direct, începând cu ora 18:00, pe portalul Privesc.eu.

Elevii de la școlile de muzică din municipiul Chișinău vor susține un concert de muzică ușoară. Evenimentul va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Direcției Cultură.

Program - show al Orchestrei municipale de cameră „Avante", cu clovni, copii și voie bună, va fi postat pe pagina de Facebook a Direcției Cultură.

O expoziție de pictură consacrată Zilei Internaționale a Copiilor, cu 22 de lucrări ale elevilor Școlii de Arte „Alexei Stârcea", va putea fi vizionată pe pagina de Facebook a Direcției Cultură și pe pagina de Facebook a Școlii „Alexei Stârcea"