09:50:10 25.04.2024
Stiri

TRADIȚIE // Ilan Șor continuă să ofere PREMII CONSISTENTE celor mai buni elevi din Orhei

Actualitate 01.06.2020 16:01 Vizualizări1060 Autor: Ziarul National
TRADIȚIE // Ilan Șor continuă să ofere PREMII CONSISTENTE celor mai buni elevi din Orhei


Zeci de elevi de la diferite instituții de învățământ din Orhei au primit astăzi, de Ziua Internațională a Copiilor, premii bănești consistente din partea liderului Partidului „ȘOR”, primarului de onoare al municipiului Orhei, Ilan Șor.

Potrivit Primăriei Orhei, 33 de elevi au primit premii bănești pentru „succese remarcabile la învățătură, purtare exemplară și participare la activități extra-școlare”. Astfel, 12 elevi ai claselor a XII-a au primit câte 3 000, iar 21 de elevi din clasele a IX – câte 2 000 de lei. De asemenea, cei mai buni elevi au primit și diplome din partea autorităților din municipiul Orhei.

Într-un mesaj adresat premianților, Ilan Șor i-a felicitat cu obținerea rezultatelor frumoase în acest an școlar, menționând că munca lor a fost apreciată. Totodată, primarul de onoare al Orheiului i-a îndemnat pe elevi să nu uite niciodată și să le mulțumească profesorilor.

„Vă mulțumesc dragi profesori pentru că ați răspuns destoinic acestei provocări. Ați depășit cu succes toate greutățile și problemele, apărând interesele elevilor, cărora le-ați oferit nu doar cunoștințe, dar și câte o părticică a sufletului dumneavoastră”, a spus Ilan Șor, citat de Primăria Orhei.

Deputatul Ilan Șor a avut un mesaj special pentru absolvenții claselor a XII-a, cărora le-a urat să aplice în practică cunoștințele obținute și să-și aleagă corect profesia. „Nu uitați de unde ați pornit, rădăcinile voastre. Meleagul natal vă va sprijini mereu în clipele grele. Noi vă așteptăm întotdeauna în orașul vostru natal, pentru că avem multe de făcut împreună”, a adăugat primarul de onoare al Orheiului.

Ilan Șor a instituit în 2015 tradiția de a oferi premii bănești celor mai buni elevi din mun. Orhei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md