(video) Ford a găsit cum să lichideze noul coronavirus! E valabil deocamdată pentru maşinile de poliţie

Având în vedere numărul mare de contacte cu cetățenii, ofițerii de poliție din SUA pot fi clasificați ca fiind expuși riscului de infecție cu noul tip de coronavirus. Dar acum, Ford a găsit o soluţie cum să le îmbunătățească siguranța.

Inginerii companiei americane au dezvoltat un mod special de “prăjire” care distruge virusul în cabina mașinilor de poliție.

Noua caracteristică este pregătită la etapa iniţială pentru SUV-ul Ford Explorer, pe care compania o pregăteşte din uzină într-o specificaţie specială pentru oamenii legii.

După cum a explicat serviciul de presă al Ford, propulsorul în tandem cu sistemul de climatizare pot funcţiona într-un mod în care, timp de 15 minute, să crească temperatura în cabină până la 56 de grade Celsius şi mai mult. Ca rezultat, acest sistem ucide 99% din virus.

Ford pilotează o nouă soluție software de igienizare încălzită care poate ajuta la neutralizarea virusului COVID-19 în interiorul vehiculelor sale de poliție Interceptor Utility, fapt care va ajuta la reducerea răspândirii potențiale a virusului

Ford a lucrat cu Ohio State University pentru a determina temperatura corectă și timpul necesar pentru a decontamina virusul. Descoperirile oamenilor de știință coincid cu un studiu realizat de Universitatea din Georgia, potrivit căruia temperaturi de până la 55 de grade şi mai mult ucid 99.99% din virus în aproximativ 20 de minute.

Pentru a începe procedura de igienizare încălzită este necesar de apăsat butoane ale sistemului de climatizare într-o anumită ordine specială. Pentru a împiedica ofițerii de poliție să întrerupă accidental procesul, pe maşini se va mai instala un sistem extern de alarmă: semnalizatoarele de avarie şi alte corpuri de iluminat vor funcţiona secvenţial în timpul dezinfecției. La sfârșitul operațiunii, este activată o schemă de iluminare diferită, prin care poliţiştii vor recunoaşte că procesul a fost finisat. Informațiile respective sunt afișate și pe panoul de bord.

Într-un final, interesant mai este de aflat că acest sistem va fi integrat nu doar pe maşinile de nouă generaţie, care sunt înmânate poliţiei, ci şi pe toate Explorer-urile lansate din 2013, motiv pentru care se va anunţa o campanie de service pe etape.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ford-prezinta-pick-up-ul-de-politie-facut-special-pentru-urmariri-de-durata-a-infractorilor/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/