(video) Accident grav lângă Ivancea. Şoferul unui S-Class a intrat dur în spatele unei maşini-capcană Dacia

(update) Inspectoratul General al Poliției precizează că mașina de serviciu a INSP staționa regulamentar și conform dislocației pe marginea carosabilului, fiind vizibilă pentru toți participanții la traficul rutier. Circumstanțele producerii acestuia încă se investighează.


Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat în această după amiază în preajma localităţii Ivancea din raionul Orhei.

Din circumstanţe deocamdată necunoscute, deşi este un drum larg şi vizibilitatea nu era redusă, conducătorul din spatele volanului unui Mercedes-Benz S-Class a lovit dur din spate o Dacia Logan, care stătea pe marginea drumului în calitate de maşină-capcană.

Contactată, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Orhei, Elena Băetrău, ne-a comunicat că polițiștii din Orhei au înregistrat un apel telefonic de la Serviciul Unic de Urgență 112 precum că, pe traseul R-6 Chișinău-Bălți, km 36, s-a produs un accident rutier. S-a întâmplat în jurul orei 14:00.

Deplasându-se la fața locului, angajații poliției au stabilit că un automobil de model Dacia Logan, ce aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică, în timp ce staționa pe partea dreaptă a carosabilului şi efectua monitorizarea traficului rutier, a fost lovit din spate de un Mercedes-Benz S-Class, care era condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului conducătorul din autoturismul Dacia, un angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică a fost transportat la Spitalul Raional Orhei. De cealaltă parte, bărbatul din spatele volanului Mercedes-ului scump a rămas nevătămat, deşi cu proprietatea avariată. Acesta a fost supus testării alcooscopice, însă rezultatul a fost negativ.

Alte circumstanțe pe cazul dat se stabilesc.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/