(video) Moldova: Un luxos Mercedes-Benz S-Class de ultimă generaţie, văzut căzut într-un şanţ

Un automobil premium Mercedes-Benz S-Class de ultimă generaţie, în variantă facelift, a fost văzut căzut într-un şanţ de la o margine de drum.

S-a întâmplat în weekend-ul care a trecut, la una dintre intrările în Chişinău, cea de pe strada Calea Ieşilor, însă circumstanţele exacte ale producerii accidentului nu se cunosc.

Bara de protecţie frontală a fost deformată pentru că maşina s-a oprit în cele din urmă la limită într-o bucată de beton. Cel mai probabil sedanul scump a fost zgâriat pe alocuri şi pe partea laterală pe care a căzut. Cum stau lucrurile cu roţile şi cu partea dedesubt a maşinii nu putem şti.

Cert este că la faţa locului s-au strâns mai mulţi băieţi cu maşini la fel de scumpe, printre care şi un S-Class similar, care să ofere un oarecare suport. Vreun echipaj de poliţie sau vreo autospecială pentru evacuări nu s-a putut observa în cadru.

FOTO: facebook.com/sasha.alex.16

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-accident-grav-langa-ivancea-soferul-unui-s-class-a-intrat-dur-in-spatele-unei-masini-capcana-dacia/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/