AutoBlog.MD: Record absolut de vizite pentru un site auto din Republica Moldova! Vă mulțumim prieteni!

Dragi prieteni, luna mai a devenit pentru AutoBlog.MD perioada care ne-a adus pe site rezultatul spre care am mers în ultimele luni și anume o cifră record de peste un milion de vizite înregistrate într-o singură lună!

Din acest motiv ținem să vă mulțumim pentru faptul că ne vizitați tot mai mult și că ne susțineți în eforturile noastre de a da cât mai multe știri din lumea auto din țară și de peste hotare!

După ce în data de 9 mai am lansat versiunea nouă a site-ului, fără ca să vă atragem atenția asupra acestui fapt, pe parcursul aceleiași luni am reușit să înregistrăm o cifră record de 1.150.000 de vizite care s-au datorat celor peste 713.000 de vizitatori unici.

De altfel, o altă cifră record pentru AutoBlog.MD sunt și cele peste 4.5 milioane de pagini care au fost accesate de-a lungul lunii mai pe site. O cifră absolut incredibilă și vă mulțumim pentru asta!

Mai bine de câteva zile AutoBlog.MD a înregistrat peste 1.000 de utilizatori aflați în timp real pe site. Recordul absolut a fost de peste 2.000 de utilizatori aflați în timp real pe AutoBlog.MD după ce am anunțat că accidentul din centrul capitalei a avut loc în urma unui pariu.

Cu toate cele spuse, putem afirma că evoluția de care a dat dovadă portalul nostru în ultimele luni este de-a dreptul incredibilă pentru un website auto din Republica Moldova. În primele cinci luni ale anului am înregistrat peste 4 milioane de sesiuni și 1.9 milioane de utilizatori unici care au accesat peste 8 milioane de pagini! Din tot traficul, 90% s-a făcut de pe dispozitivele mobile.

Mulțumită vouă suntem cel mai vizitat site de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova și suntem foarte recunoscători pentru asta! Rămâneți alături de noi pentru că AutoBlog.MD are încă multe lucruri de arătat!

Cu drag, 
echipa AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/