(foto) Cazul cu Land Cruiser-ul răsturnat în off-road! Reacția pilotului aflat la volanul mașinii

În urmă cu două weekend-uri, pe Facebook-ul moldovenesc au apărut mai multe imagini cu un Land Cruiser 80 șifonat de-a binelea după o ieșire în off-road. Astăzi însă a fost publicată și o știre pe un site local, în care era atașat și un filmuleț, în care pe fundal s-a montat o coloană sonoră total deplasată de la bunele maniere și care coincidea cu răsturnarea SUV-ului pe acoperiș.

Pentru că știm foarte bine comunitatea de pasionați ai off-road-ului din Moldova am luat legătura cu pilotul care se afla la volan. Zicem pilot pentru că mașina era condusă de Arcadie Cernatinschi, Campionul Moldovei la Jeep Trial Cross și unul din cei mai buni piloți care au participat în campionat.

Arcadie ne-a declarat următoarele: “Această ieșire în off-road este una absolut obișnuită pentru noi cei pasionați de acest sport. Am încercat ridicarea unei pante, însă la un moment mașina a derapat și am ajuns pe acoperiș.

Chiar dacă pentru mulți oameni asta e ceva ieșit din comun ca să ajungi cu mașina pe acoperiș, pentru membrii clubului nostru nu este o raritate acest fenomen. De-a lungul carierei am ajuns în această situație de mai multe ori, aceasta fiind a 15-a răsturnare pe acoperiș.

În legătura cu știrea postată și în care, prin intermediul muzicii montate pe video eram luat în râs de autorul postării, țin să îmi exprim dezacordul cu cele menționate în articol. Ceea ce autorul articolului a numit aventuri pe care le căutam cu nemiluita se numește off-road în tot sensul acestei expresii. Automobilul a fost deja reparat și este gata de o nouă escapadă”.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/