Liverpool, în negocieri cu Adama Traore. Klopp l-ar fi sunat deja, iar „bestia” de la Wolves e la un pas de Ainfield

Liverpool nu ține cont de criza cauzată de pandemia de coronavirus și se pregătește să dea o lovitură pe piața transferurilor în această vară. Potrivit presei din Spania, Clubul se află în negocieri avansate cu oficialii de la Wolverhampton în ceea ce privește un posibil transfer al lui Adama Traore (24 de ani), relatează Digisport.ro.

Foto: Getty Images

Jurgen Klopp l-ar fi sunat deja pe Adama Traore

Jurgen Klopp l-ar fi sunat deja pe fostul jucător al Barcelonei, iar „cormoranii” speră să poată obține semnătura lui Traore în săptămânile care urmează.

Andy Robertson, fundașul stânga al lui Liverpool, a declarat recent că Traore a fost unul dintre cei mai dificili adversari pe care i-a întâlnit în acest sezon. „Traore m-a făcut bucăți sezonul ăsta, ca să fiu sincer”, a explicat scoțianul pentru That Peter Crouch Podcast.

Adama Traore a cucerit Cupa și Supercupa Spaniei alături de Barcelona

Adama Traore a început fotbalul la CE L'Hospitalet, însă în 2004 a ajuns la academia Barcelonei.

Spaniolul a jucat pentru catalani la echipele U16, U19, Barcelona B, dar și pentru prima echipă. În afară de formația blaugrana, Traore a mai evoluat la Aston Villa, Middlesbrough și Wolves.

Jucătorul a plecat din Spania în 2015, când Aston Villa a plătit 10 milioane de euro pentru el.

Cel mai important transfer din punct de vedere financiar a fost momentul în care a semnat cu Wolves. Actuala echipă a atacantului iberic a plătit nu mai puțin de 20 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Middlesbrough, iar cota lui în acest moment este de 25.5 milioane de euro.

Chiar dacă a jucat în doar patru meciuri la prima reprezentativă a Barcelonei și a marcat un singur gol, Traore are în palmares o Cupă a Spaniei și o Supercupă a Spaniei alături de catalani.


Pub