Alte 4 persoane au fost răpuse de Covid-19. Ministerul Sănătății confirmă decesul bărbatului din stânga Nistrului

Alte 4 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre doi bărbați și două femei din diferite raioane ale țării. Totodată, ministerul Sănătății confirmă decesul bărbatului din stânga Nistrului.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 76 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 11 mai, la Spitalul Clinic Municipal Arhanghel Mihail, a decedat. Victima avea și alte comorbidități precum diabet zaharat, hipertensiune arterială, encefalopatie mixtă, cord hipertensiv subcompensat.

O femeie de 76 ani, din Ceadîr-Lunga, internată, la data de 18 mai, la spitalul raional Ceadîr-Lunga, a murit. Victima suferea și de bronșită cronică, boală coronariană, hipertensiune arterială.

O altă femeie de 71 ani, din Comrat, internată în stare gravă, la data de 27 mai, la spitalul raional Ceadîr-Lunga, a fost răpusă de boală. Femeia avea și alte maladii precum bronșită cronică, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Un alt bărbat de 63 ani, din raionul Ialoveni, internat la data de 18 mai, la Spitalul Clinic din Bălți a decedat. Victima suferea și de cardio-nefropatie hipertensivă cu insuficiență renală și cardiacă, ciroză hepatică decompensată.

Astăzi, ministerul Sănătății anunța despre un alt deces al unui bărbat de 59 de ani din Chișinău.

Bilanuțul deceselor provocate de noul coronavirus, în ultimele 24 de ore urcă la 6, în total - 288.


Pub