(video) Un nou accident din imprudenţă. Momentul impactului dintr-o intersecție din Chişinău

La sigur nimeni nu se aşteaptă sau mai bine spus nu îşi doreşte ca, după achiziţia şi instalarea în propriul automobil a unei camere de bord, să se ajungă la un moment când aparatul va înregistra un accident cu implicarea acestuia. Însă aşa se poate întâmpla când se face să ajungi în locul şi momentul cel mai nepotrivit.

Un conducător auto din Chişinău a fost implicat fără să vrea într-o coliziune produsă la intersecţia străzilor Bulgară şi Bernardazzi. Din cauza nerespectării regulilor de traversare a răscrucii celor două drumuri a avut loc un contact între trei autovehicule într-un final, deşi în condiţii de responsabilitate nu trebuia să se întâmple ceea ce a avut loc.

Dragi şoferi! Mesajul nostru este să fiţi atenţi, să nu vă grăbiţi în trafic şi să respectaţi întocmai regulile de circulaţie, pentru că nu degeaba au fost inventate şi impuse. De altfel riscaţi să vă pierdeţi şi banii, şi sănătatea şi poate chiar propria viaţă!

https://www.facebook.com/2183088008619986/videos/2579375915657858/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cum-sa-faci-asa-manevra-dovada-de-iresponsabilitate-ce-a-dus-la-accident-astazi-pe-strada-bucuresti/
https://autoblog.md/video-atentie-soferi-iata-de-ce-trebuie-pastrata-distanta-mai-ales-in-preajma-trecerilor-pentru-pietoni/
https://autoblog.md/video-unde-te-uiti-b-cum-era-sa-si-incheie-ziua-un-barbat-ce-conducea-o-autospeciala-cu-macara/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/