Încă 6 persoane au murit astăzi, din cauza infecției cu noul coronavirus. Cea mai tânără victimă avea 58 de ani

Ministerul Sănătății anunță despre alte 6 decese, cauzate de noul coronavirus în Moldova. Este vorba despre trei bărbați și trei femei, cu vârstele între 58 și 82 de ani. Astfel, bilanțul negru se ridică la 282.

Foto: UNIMEDIA

În primul caz este vorba despre un bărbat de 60 ani, din mun. Bălți. A fost internat la data de 20 mai, la spitalul clinic din Bălți. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Un alt deces s-a produs în Chișinău. O femeie, de 82 de ani, a decedat fiind internată, la data de 19 mai, la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie mixtă, insuficiență cerebrală, renală.

Un alt deces a fost înregistrat la Ceadîr-Lunga. Răposatul, în vârstă de 58 ani a fost internat la data de 20 mai, la Spitalul din oraș. Comorbidități: ciroza hepatică, ascita.

Un alt bărbat, de 75 ani, a decedat în Spitalul Raional Ocnița. Fusese internat la data de 25 mai. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Și o femeie din raionul Drochia a decedat astăzi, din cauza infecției cu Covid-1. În vârstă de 65 de ani, ea fusese internată la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cord hipertensiv decompensat.

Și în Transnistria a fost înregistrat un deces astăzi. Este vorba despre o femeie de 78 ani. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardioscleroză, cardiomiopatie.

Azi dimineață, Ministerul Sănătății anunța despre înregistrarea altor 2 decese provocate de Covid-19.


Pub