02:01:30 19.04.2024
Stiri

Ţara care interzice purtarea măştilor din cauza anxietății provocate în rândul cetățenilor

Știri 28.05.2020 19:00 Vizualizări1301 Autor: Ziarul National
Ţara care interzice purtarea măştilor din cauza anxietății provocate în rândul cetățenilor


Președintele Tanzaniei a interzis folosirea măștilor de față după ce a menționat că „utilizarea măștilor de pe față a provocat anxietate în rândul tanzanienilor”. El a decis în plus reluarea transportului public şi redeschiderea şcolilor, dar le-a cerut supuşilor să se spele pe mâini în continuare. Bisericile nu au fost închise pentru că preşedintele Magufuli a declarat că „coronavirusul nu poate supraviețui în biserici!”

Magufuli, al cărui guvern a atras critici pentru că nu oferă informaţii cu privire la pandemie şi care le-a cerut cetăţenilor să se roage pentru dispariţia coronavirusului, a spus că respectivele kituri au “erori tehnice”

Dr. John Pombe Magufuli, care este liderul țării din 2015, consideră că cetățenii săi nu ar trebui să le poarte din cauza emisiilor de CO2.

Într-o scrisoare din 24 mai, care a fost trimisă presei din întreaga lume, prin intermediul directorului Comunicării prezidențiale din Tanzania, a subliniat că președintele a aplicat interdicția de măști pentru față, precum și faptul că a dat undă verde funcționării normale a publicului. transportul și, de asemenea, redeschiderea școlilor.

Scrisoarea a fost trimisă reporterilor:

„Spre mass-media,

Președintele Republicii Tanzania Dr. John Pombe Magufuli a interzis astăzi, 24 mai 2020, folosirea măștilor de față de către tanzanieni, întrucât utilizarea a provocat frică și panică tanzanienilor, ceea ce a dus la închiderea afacerilor. Excelența sa a fost președinte reluarea normală a transportului public, precum și reluarea normală a școlilor. Mulțumim lui Dumnezeu pentru înfrângerea împotriva Coronei, să continuăm să ne spălăm pe mâini pentru a observa igiena, Bye Corona. ”

Președintele Magafuli a spus că SUA „modifică cifrele” în ceea ce privește cazurile și decesele.

Președintele din Tanzania și-a oprit presiunea din vest pentru a-și pune țara în blocaj, ținând deschise unitățile și chiar bisericile spunând: „Coronavirusul nu poate supraviețui în biserici!”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md