Încă șase decese provocate de COVID-19 în Moldova. Numărul cazurilor a ajuns la 282

covid ambulanta (4)
Foto: OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a șase decese noi provocate de COVID-19. Este vorba despre trei femei și trei bărbați.

Decesul 277: bărbat de 60 de ani din municipiul Bălți, internat în data de 20 mai la spitalul clinic din Bălți. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Decesul 278: femeie de 82 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 19 mai la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie mixtă, insuficiență cerebrală, renală.

Decesul 279: bărbat de 58 de ani din Ceadâr-Lunga, internat în data de 20 mai la Spitalul din Ceadâr-Lunga. Comorbidități: ciroză hepatică, ascită.

Decesul 280: bărbat de 75 de ani din Ocnița, internat în data de 25 mai la Spitalul Raional Ocnița. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Decesul 281: femeie de 78 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardioscleroză, cardiomiopatie.

Decesul 282: femeie de 65 de ani din raionul Drochia, internată în data de 12 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cord hipertensiv decompensat.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 7 725 de cazuri de infecție cu COVID-19, dintre care 4 123 de persoane au fost tratate și 282 au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente