(video) Gestul contează. Câteva cluburi sportive oferă suport cu maşini off-road în căutarea băiatului dispărut din Hînceşti

Câteva cluburi sportive din ţara noastră au luat decizia să ofere suport cu maşini off-road în căutarea băiatului dispărut din Hînceşti!

Automobilele sunt folosite pentru a ajunge în locuri greu accesibile şi astfel mărind aria de căutare de câteva ori. De asemenea, proiectoarele de lumină suplimentare pe care le au, au fost deosebit de utile pe timp de noapte.

La operaţiune participă atât membri ai clubului Terra Valahia, Garage 4×4, Jeep Travel, cât şi de la ATV Club Cojuşna, cel puţin. Toată lumea speră ca această muncă să aducă rezultate pozitive.

Amintim, dacă încă nu sunteţi la curent, că un băiețel în vârstă de doar 6 ani, pe nume Osipciuc Beniamin, originar din Hîncești, a dispărut din curtea casei în ziua de marți, 26 mai, fără urmă, iar de atunci familia îl caută cu disperare.

Polițiști, pompieri și voluntari au organizat mai multe operațiuni de căutare de atunci, unele care continuă şi la această oră. S-au anunţat chiar şi câteva recompense generoase pentru oricine oferă detalii veridice despre locul aflării acestuia viu şi nevătămat.

https://www.facebook.com/mariana.osipciuc.3/posts/710523826366867

https://www.facebook.com/mariana.osipciuc.3/posts/710901102995806

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=711157689636814&set=a.118440495575206&type=3

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/