(video) Până aici a fost! S-a instalat o barieră la intrarea în scuarul TNOB. Şoferii care vor parca aiurea riscă sancţiuni

Primăria municipiului Chișinău informează că accesul automobilelor în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet “Maria Bieșu” a fost restricționat prin instalarea unei bariere.

Măsura a fost luată de autoritățile locale pentru a asigura confortul cetățenilor de a se plimba liber pe spațiul public, în lipsa mașinilor parcate ilegal în zonă.

Astfel, serviciile municipale au instalat o barieră din strada Maria Cebotari, urmând a fi montate și indicatoare rutiere care restricționerază accesul automobilelor în scuar. Respectiv, conducătorii auto care vor parca neregulamentar vor fi sancționați!

“Acest spațiu se află în centrul Chișinăului, deci toți locuitori orașului trebuie să se bucure de el în voie.  Mai mult, zona celor două fântâni arteziene este foarte populară, fiind vizitată de familiile cu copii”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

Este de menționat că, preturile de sector au perfectat o listă cu adresele unde va fi limitat accesul și parcarea automobilelor, în zonele pietonale din spațile publice, în parcuri și scuaruri. Aceasta urmează a fi făcută publică.

https://www.facebook.com/i.ceban.public/videos/611194459484433/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/