Băiețelul de 6 ani, dat dispărut ieri, încă nu a fost găsit. Polițiștii verifică versiunea că minorul ar fi fost răpit

Băiețelul de doar 6 ani, care a dispărut ieri în jurul orei 12:00, încă nu a fost găsit. Mai mulți polițiști dar și locuitori din Hâncești au demarat acțiuni de căutare a minorului, încă de aseară. Aceștia s-au divizat în grupuri și au pornit în căutarea băiatului.

Foto: facebook/NicolaeGaburici

Una dintre ipoteze indică faptul că băiatul ar fi fost răpit. Potrivit declarațiilor unor copii, acesta a fost văzut cum a urcat într-o mașină roșie și ar fi plecat spre satul Logănești.

„Astăzi, 26 mai, a dispărut Beniamin din Hîncești sau, cel mai probabil, a fost răpit. A fost văzut urcând într-un bus roșu, o mașină din care șoferul, vânzător ambulant, vinde pui de găină. Mașina a plecat din Hîncești spre Logănești.

*PRECIZARE: detaliul că Beniamin a fost luat de șoferul amintit mai sus aparține mărturiei unor copii, informație care urmează să fie verificată de către autorități”, se arată într-o postare pe facebook.

Efectivul Inspectoratului de Poliție Hîncești și persoane voluntare întreprind măsuri de căutare, în continuare. Potrivit ofițerei de presă IP Hâncești, Cristina Vicol, polițiștii verifică toate ipotezele dispariției copilului.

Amintim că, minorul nu a mai fost văzut din data zilei de ieri, 26 mai, ora 12:00. Beniamin Osipciuc era îmbrăcat într-un maiou galben, pantaloni verzi și șlapi de culoare roz, ultima oară când a fost văzut.


Pub