Un medic de doar 39 de ani din Chișinău, găsit fără suflare în tura de noapte

Un medic ce activa în cadrul Spitalului Clinic „Sfânta Treime” din capitală a fost găsit mort în camera de odihnă a instituției, în această dimineață. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Foto: Facebook/ IMSP Spitalul Clinic Municipal Sfanta Treime

Este vorba despre medicul toxicolog Eugeniu Buceațchi, acesta activa în cadrul spitatului Sfânta Treime de peste 10 ani.

Inspectoratul de Poliție Rîșcani a fost alertat în dimineața zilei de 27 mai, ora 06.00, de către colegii răposatului. „La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. S-a stabilit că medicul, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat decedat în camera de odihnă. Din discuțiile cu colegii de serviciu s-a aflat că acesta era în tura de noapte”, a menționat ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău.

Natalia Stati nu a confirmat informațiile apărute în presă, precum că medicul ar fi avut anterior tentative de suicid.

Corpul neînsuflețit al doctorului va fi supus expertizelor, pentru a fi stabilită cauza exactă a decesului.

IP Rîșcani a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Colectivul Spitalului a exprimat condoleanțe și compasiune familiei și rudelor apropiate medicului.

Ieri, alt medic ce activa la Spitalul Clinic Sfânta Treime a decedat, din cauza infecției cu Covid-19. Este vorba despre Stelian Candîba, medic chirurg categoria superioară din cadrul secției Chirurgie Septică, în vârstă de 66 de ani.


Pub