Recompensă în valoare de 10 mii de lei pentru persoana care va oferi informație veridică despre băiețelul dispărut din Hîncești

Recompensă în valoare de 10 mii de lei pentru persoana care va oferi informație veridică despre băiețelul dispărut din Hîncești. Suma este oferită de primarul localității, Alexandru Botnari. Anunțul a fost plasat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Hîncești.

Foto: IP Hîncești

„Primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari, anunță oferirea unei recompense în sumă de 10000 de lei pentru persoana care va prezenta informații veridice asupra aflării copilului dispărut”, se arată în mesaj.

Amintim că băiețelul de doar 6 ani, care a dispărut ieri în jurul orei 12:00, încă nu a fost găsit. Mai mulți polițiști dar și locuitori din Hâncești au demarat acțiuni de căutare a minorului, încă de aseară. Aceștia s-au divizat în grupuri și au pornit în căutarea băiatului.

Una dintre ipoteze indică faptul că băiatul ar fi fost răpit. Potrivit declarațiilor unor copii, acesta a fost văzut cum a urcat într-o mașină roșie și ar fi plecat spre satul Logănești.


Pub