07:53:30 24.04.2024
Stiri

UPDATE // Băiețelul de șase ani din Hâncești, care a dispărut marți la amiază, de NEGĂSIT: Primarul anunță recompensă pentru cei care vor oferi informații

Actualitate 27.05.2020 19:31 Vizualizări6177 Autor: Ziarul National
UPDATE // Băiețelul de șase ani din Hâncești, care a dispărut marți la amiază, de NEGĂSIT: Primarul anunță recompensă pentru cei care vor oferi informații Hâncești24TV


UPDATE // Primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, anunță oferirea unei recompense în sumă de 10 000 de lei pentru persoana care va prezenta informații veridice asupra locului aflării copilului dispărut.

Băiețelul de șase ani este căutat de către oamenii legii și voluntari, dar și de către membri ai Clubului Sportiv „LION”. Aceștia s-au împărțit în mai multe grupuri pentru a merge în toate regiunile orașului, dar și în satele din apropiere.

UPDATE // Băiețelul de șase ani care a dispărut deja de 30 de ore este de negăsit și la această oră. La Hâncești a plouat în această seară, iar oamenii legii au intensificat căutările, inclusiv cu drona.




Sute de oameni ai legii și voluntari caută acum pe câmpurile și pădurea din apropierea Hânceștiului.

Micuțul a dispărut marți în jurul orei 12.00, în timp ce se afla acasă cu sora lui mai mare, de 14 ani, și cu fratele său de 12 ani. Una dintre versiunile cercetate de către Poliție este că băiatul ar fi fost răpit.

UPDATE // Primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari, a spus pentru Publika TV că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani ar fi fost urcat într-o maşină de nişte persoane necunoscute.

„S-ar fi urcat într-o maşină, l-a urcat cineva şi a plecat spre satul Logăneşti. O să încercăm să implicăm şi primăriile din satele adiacente. Vrem să facem o şedinţă cu comisariatul de poliţie şi cu asociaţia de vânători ca să repartizăm pe sectoare şi să încercăm şi alte soluţii", a menționat primarul de Hâncești.

Poliţiştii spun că această versiune nu ar fi veridică.


************************

Un băiețel în vârstă de șase ani din orașul Hâncești a dispărut marți, în jurul orei 12.00.

Oamenii legii au căutat împreună cu zeci de localnici toată noaptea micuțul, dar nu au dat de el.

Unul dintre polițiști a anunțat voluntarii că un câine din dotarea oamenilor legii a luat urma copilului, dar a pierdut-o la niște case părăsite din Hâncești.

În prezent, oamenii legii caută prin fântâni, după ce au inspectat toate dealurile și fâșiile forestiere din împrejurimi, până aproape de satul Logănești.

Totodată, polițiștii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentru a vedea dacă micuțul ar fi fost răpit.

Băiețelul pe nume Beniamin era îmbrăcat în maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde atunci când a plecat de acasă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md