(video) Procuratura Generală va investiga imaginile video cu punga cu bani pe care Plahotniuc i-ar fi transmis-o lui Dodon

reactia-lui-dodon-la-noile-imagi-1920×1020-c-default
Foto: zdg

Procuratura Generală a inițiat un proces penal în cadrul căruia vor fi investigate imaginile video prezentate de deputatul Iurie Reniță, în care se vede cum Plahotniuc îi aduce lui Dodon un „kuleok” transmis de către o persoană pe nume Costea și care ar urma să ajungă la cineva pe nume Cornel. Procesul penal a fost pornit în baza denunțurilor oficiale depuse la finele săptămânii trecute de către liderul PPDA, Andrei Năstase, și deputatul Iurie Reniță.

„Procesul penal a fost inițiat în baza art. 274 Cod de procedură penală, procurorii urmând să efectueze o serie de investigații pentru a se decide dacă există în acțiunile protagoniștilor acestui video o bănuială rezonabilă cu privire la elementele constitutive ale vreunei infracțiuni”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Procuraturii Generale.

Procuratura va informa despre măsurile întreprinse şi deciziile adoptate în consecință.

Amintim că săptămâna trecută în cadrul unei conferințe, deputatul Iurie Reniță a spus că va depune o plângere la Procuratura Generală privind declarațiile făcute de Igor Dodon în cadrul acestui material video. Vezi mai jos videoul prezentat de Iurie Reniță.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente