(video) Ministrul MAI, despre operaţiunea de 10 zile anunţată de poliţie: “Vor continua acţiunile şi după acest termen”

O altă chestiune discutată cu ministrul MAI, Pavel Voicu, în cadrul unei emisiuni televizate de la postul N4, a fost despre operaţiunea de 10 zile care a fost anunţată cu mare tam-tam de către poliţie, acţiunile căreia se vor desfăşura până la sfârşitul lunii curente pe întreg teritoriul ţării.

Oficialul a fost întrebat care este logica acestor “mişcări”, în contextul în care şoferii care încalcă cel mai des regulile, inclusiv participanţii la curse ilegale, au aflat despre asta şi acum au intrat într-o perioadă de hibernare până la expirarea termenului.

Deşi Pavel Voicu a declarat că în aceste zile are loc mai mult o sensibilizare a societăţii asupra pericolelor care îi pasc în trafic din cauza încălcărilor regulilor elementare, la fel, în aceste zile, numărul de încălcări depistate şi procese-verbale întocmite s-a dublat!

“Oricare ilegalitate trebuie să fie penalizată. Vom continua aceste acţiuni şi ulterior. Am avut mai multe critici în adresa acestor operaţiuni, că nu mai sunt valabile, eficiente de implementat, dar vă pot spune că ele sunt binevenite şi consider că ar trebui de organizat şi mai des. Aceasta este o soluţionare pe termen scurt, dar vom veni cu una pe termen mai lung. Lucrăm la un nou proiect de lege care să înăsprească sancţiunile pentru cei care urcă în stare de ebrietate la volan, conduc cu viteză şi toate aceste lucruri le fac repetat”, a declarat Voicu.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/