luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeCompania KWS lansează platforma MyKWS pentru a oferi consultanță digitală fermierilor din țară

Compania KWS lansează platforma MyKWS pentru a oferi consultanță digitală fermierilor din țară

Recomandate

Mai multe informații, aspecte tehnologice, dar și recomandări viabile pentru nutriția și protecția eficientă a culturilor de câmp sunt disponibile fermierilor din țară datorită site-ului nou KWS.

Modificările făcute vă permit să aveți acces zilnic la sfaturi utile, noutăți, video dar și alte resurse importante pentru cultivarea porumbului, sfeclei pentru zahăr sau culturilor cerealiere, iar în următoarea perioadă urmează extinderea numărului de culturi.

Totodată, înregistrându-vă pe platforma nou lansată MyKWS, veți putea beneficia de consultanță digitală absolut gratuit pentru culturile: sfeclă pentru zahăr, porumb și rapiță. Platforma include:

  •  Verificarea vitalității plantelor – puteți selecta zona în care sunt amplasate câmpurile, apoi înregistra parcelele de teren pe care le dețineți pentru o monitorizare mai eficientă și ușoară a stării culturilor. Veți avea acces la orice oră la informații actualizate pentru indicatorii NDVI (vitalitatea plantelor) și NDWI (umiditatea);
  •  Calculatorul densităţii – puteți determina rapid cantitatea de sămânță necesară pentru fiecare parcelă;
  •  Calculatorul costurilor de uscare a boabelor – indicând parametrii pe care îi aveți, puteți calcula care vor fi costurile de uscare pentru boabele de porumb recoltate.

Mai mult, în curând, aplicația va include informații și pentru culturile cerealiere. Astfel, chiar dacă nu puteți evita total vizitarea câmpurilor, datorită acesteia puteți cunoaște care parcelă ar fi cazul să o verificați în primul rând sau chiar pentru care va fi necesar să aplicați măsuri speciale.

Înregistrați-vă pe MyKWS accesând acest link pentru a beneficia de toate avantajele platformei.

KWS
KWShttp://www.kws.md
KWS SAAT SE este una din principalele companii din lume în selecţia şi producerea seminţelor de culturi agricole, cu o experienţă de lucru de 160 de ani şi cu reprezentanţe în mai bine de 70 de ţări ale lumii.

Citește și ›

Advertoriale