‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
29.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAsociația Moldova Fruct lansează o nouă versiune a site-ului

Asociația Moldova Fruct lansează o nouă versiune a site-ului

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct lansează, astăzi, o nouă versiune, îmbunătățită a site-ului moldovafruct.md.

Platforma a fost elaborată, cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova, în contextul adaptării identității Moldova Fruct și a mărcii comerciale Moldova – un gust deosebit la cerințele cumpărătorului modern care vrea să descopere gustul fructelor moldovenești.

Prin intermediul site-ului, asociația are scopul de a prezenta virtual, cumpărătorilor din întreaga lume, o gama tot mai largă de fructe de calitate, de diferite soiuri, produse cu grijă și responsabilitate de membrii Moldova Fruct.

„La început de sezon, am considerat oportună lansarea unei noi platforme de promovare a fructelor moldovenești și de a veni în fața cumpărătorului modern cu o imagine nouă, revizuită și îmbunătățită. Pentru a promova eficientă la distanță a fructele noastre utilizăm toate instrumentele pe care ni le pun la dispoziție tehnologiile actuale, site-ul fiind unul dintre cele mai eficiente. Noul site va complementa eforturile de promovare a fructelor în cadrul expozițiilor internaționale și vizitelor comerciale, iar în această perioadă, când suntem limitați în deplasări, chiar va substitui aceste evenimente”, a precizat Iurie Fală, directorul executiv al Moldova Fruct.

Scott Hocklander, Directorul Misiunii USAID în Moldova, a declarat că digitalizarea marketingului agricol este următorul pas esențial în afaceri, mai ales astăzi, când majoritatea proceselor de promovare și negociere au migrat în online.

„Clienții își doresc opțiunea de a face cumpărături on-line. De aceea, USAID susține inițiativele partenerilor săi din sectorul agricol de a se prezenta on-line, pentru a deveni vizibili și atractivi pentru cumpărătorii interni și externi. Trebuie să dezvoltăm și să extindem baza de clienți în afacerea noastră online și, astfel, să continuăm procesele de valorificare și extindere a piețelor de export”.  

Site-ul permite filtrarea categoriilor de produse și servicii, oferite de membrii Moldova Fruct, pentru a facilita accesul cumpărătorilor la date despre furnizori.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›