Patru persoane, printre care și un tânăr de doar 25 ani, au decedat de Covid-19

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor 4 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre trei bărbați și o femeie din Ocnița, Sîngerei, Ialoveni, Anenii-Noi.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 60 ani, din raionul Ocnița, transferată din IMSP SR Ocnița, la Spitalul Clinic Bălți, pe data de 13 mai, a decedat. Victima avea și alte comorbidități precum hipertensiune arterială gr.III, diabet zaharat tip II, obezitate gr. III.

Un bărbat de 25 ani, din r-nul Sîngerei, internat pe data de 24 mai, la Spitalul Clinic Bălți, în stare gravă, cu insuficiență respiratorie acută, manifestată prin edem pulmonar. Victima suferea de sindromul Down.

O altă femeie de 64 ani, din raionul Ialoveni, internată pe data de 20 mai la Spitalul Clinic Republican, a decedat. Femeia suferea și de hipertensiune arterială gr.II, obezitate gr. III, insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie mixtă.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre un bărbat de 58 ani, din raionul Anenii Noi, internat pe data de 25 aprilie la Spitalul Clinic Republican. Victima sufere și de hipertensiune arterială gr.II, insuficiență cardiacă cronică, angina pectoral de efort CF II, cardiopatie mixtă.

Bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus ajunge la 265.


Pub